perjantai 16. joulukuuta 2016

Rikkaiden pelikenttä Monaco

Oletko ikinä ollut paikassa joka on tuntunut väärältä alusta asti? Siltä minusta tuntui Monacossa. Kaiken sen ylellisyyden keskellä tunsin kuuluvani minne tahansa muualle paitsi sinne rikkaiden pelikentälle. Vaikka Monaco ei ollutkaan omaa tyyliäni, en voi kieltää etteikö se olisi hieno.


Monaco on maailman tiheimmin asuttu, ja maailman toisiksi pienin valtio. Monte carlo kasinoineen on tunnetuin kaupunkivaltion alue, joka sulautuu sujuvasti muihin Monacon kaupunginosiin.
Jos lompakko tuntuu liian painavalta, täältä löytyy monia ylellisiä ostoskeskuksia joissa voi helposti keventää kukkaroaan. Onneksi näyteikkunaostoksista ei tarvinnut maksaa.Monacon suuri satama-alue on täynnä rikkaiden luksusveneitä. Hienoimilla paateilla oli oma turvamies ja "vastaanottotiski" laiturilla.Sataman viereisen kukkulan laelta Albert hallitsee ruhtinaskuntaansa. Palatsin aukiolta avautuu upeat näkymät satamaan, ja vanhan kaupungin kaduilla oli mukava katsella kaunista arkkitehtuuria.Suosittelenko Monacoa? Toki, jos olet lähistöllä ja haluat lisätä uuden valtion listaasi, tai aikaa on riittävästi useamman kaupungin näkemiseen. Pelkästään Monacoon en kuitenkaan lähtisi.
Haluaisin kuulla muilta Monacossa käyneiltä, minkälaisia fiiliksiä paikka teissä herätti?


2 kommenttia:

  1. Hui kun alkaa jo ton ekan kuvan kattominen ahistaa; taitaa tosiaan olla melko tiheästi asuttu paikka. :D ja nuo veneet, huhhuh. Kyllä näyttää olevan oikeesti rikasta porukkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Janni kommentistasi! :) täyteenrakennetun näköistä siellä kyllä oli ja pääasiassa kerrostaloja. Suuri osa asukkaista on verotuksesta johtuen rikkaita ulkomaalaisia, joka osaltaan selittää nuo veneet. Eniten näytti olevan englannin lipun alla seilaavia.

      Poista