perjantai 30. joulukuuta 2016

Matkustusvuosi 2016

Kulunut vuosi alkaa olla lopuillaan, ja on vuotuisen yhteenvedon aika. Samalla on syytä olla kiitollinen, että vuoden aikana matkustamisen ilosta ehti nauttia jälleen useammankin kerran. Uusi vuosi ja uudet kujeet, joten saa nähdä mitä tuleva vuosi tuo tullessaan.

Vuoden 2016 ensimmäinen matka helmikuussa oli samalla ensimmäinen matkani Aasiaan.
Singapore oli turvallisen länsimaalainen kohde kulttuurishokkia estämään, ja pehmeä lasku sitä seuranneeseen Indonesiaan.


 Indonesiassa ihmettelin hindukulttuuria Balilla, ja vietin saarielämää Gili Menolla.

Toukokuussa oli toisen yhdistelmämatkan vuoro, kun lensin Islannin kautta rakkaaseen New Yorkiin. Islanti ällistytti upealla luonnollaan, ja New York tuntui kuin kotiin olisi tullut, etenkin hyvän ystävän kanssa aikaa viettäessä.


Heinäkuussa palasin jälleen Lontooseen muutaman päivän viikonloppulomalle.
Elokuussa piipahdin Tukholmassa päiväristeilyn verran Fotografiskaan järjestetyllä matkalla.Lokakuussa yritin pitkittää kesää lämpimässä Etelä-Ranskassa ja Monacossa.
Eilen saavuin parin päivän matkaamisen jälkeen Havaijille, Mauille, jossa aion katsella vuoden vaihtumista rauhallisissa merkeissä. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.Hyvää uutta vuotta 2017!

4 kommenttia:

 1. No wau mikä vuosi sullakin on ollut! Ja hienostihan tuleva vuosi alkaakin, Havaijilla! Upeeta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Hyvää uutta vuotta! :)

   Poista
 2. Sulla on kyllä ollut mieletön reissuvuosi, ja taitaa uusi vuosikin alkaa aika makeissa merkeissä :) Ihanaa Havaijia!!

  VastaaPoista