keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

New York, I Still Love You

Toukokuinen Islannin roadtrip oli vain välipysähdys matkalla New Yorkiin. Matkan tarkoitus alunperin oli päästä rentoutumaan pois arjesta ja viettämään aikaa hyvän ystävän kanssa. New York ei ehkä ole paras kohde rentoutumiselle, mutta Islannin puuhakkaiden päivien jälkeen se oli juuri sitä mitä New Yorkissa tein.Söin hyvin, nukuin pitkään jos huvitti, vietin tuntikausia aikaa ystävän kanssa ja tapasin hänen paikallisia ystäviään, vierailin pienissä häissä ja vain kävelin sinne minne jalat sattuivat viemään.
Ainoat varmat suunnitelmat etukäteen oli Top of the Rockin näköalatasanne ja Smorgasburgin ruokatapahtuma. Ja siitä viikosta tuli ehkä rentouttavin loma tähän mennessä!


Tutussa kaupungissa on helppo ottaa rennosti, kun on jo aiemmin kiertänyt kaupunginosia ja nähtävyyksiä. Siitä huolimatta löysin itseni monien tuttujen maamerkkien luota, hieman puolivahingossakin. Olin aamulla miettinyt, että olisi kiva nähdä Flatiron Building, ja iltapäivällä erästä vaatekauppaa etsiessäni (tarvitsin mekon häihin!) löysin itseni suoraan sen edustalta. Yllättäen suurestakin kaupungista tulee pieni ajan kanssa.Uusia juttujakin ehdin tehdä, kuten käydä vierailemassa sympaattisella Roosevelt Islandilla, ja tutustua paremmin Brooklyniin. Selvä juttu on, että tulen jälleen kerran palaamaan New Yorkiin. Siksi ei ollut edes kovin vaikea hyvästellä kaupunkia, oma tieni tulee aina viemään minut takaisin.New York, rakastan sinua edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti