torstai 18. helmikuuta 2016

Matkasuunnitelma Singapore-Indonesia

Kymmenen vuoden matkailun jälkeen suuntaan ensimmäistä kertaa Aasiaan. Aika noloa. Lähdön hetket ovat käsillä, sillä illalla lennämme sinivalkoisin siivin Singaporeen.

Kuva: William Cho

Meillä on pari päivää aikaa ihmetellä futuristista metropolia, jonka jälkeen lennämme Singapore Airlinesilla Balille. Yhden yön majoitus on varattu Kutalta, josta pääsemme kätevästi seuraavana aamuna satamaan. Edessä on noin kolmen tunnin merihöykytys paratiisisaarelle.

Kuva: Régis Matthey

Aikamme piskuisella Gili Menolla on pyhitetty rantaelämälle ja rentoutumiselle. Nyt hieman harmittaa, että majoitus on varattu vain kahdelle yölle.

Kuva: vitch

Palaamme vielä Balille, mutta majoituspaikkana on riisiterassien ympäroimä Ubud, josta teemme täsmäiskuja Balin sisäosiin, riisiviljelmille ja temppeleille neljän päivän ajan.

Kuva: Hadi Zaher
Kuva: Jelle Oostrom

Hektistä reissaamista siis tiedossa, mutta aikahaarukka ei tällä kertaa mahdollistanut pidempää lomailua. Olen kuitenkin innoissani että ensimmäinen kosketukseni Aasiaan on näinkin monipuolinen!
Inspiroivia juttuja ja huikeita kuvia siis ainakin on luvassa kunhan lomaltani palailen :)

Jutun kuvat lainattu Creative Commons lisenssillä.

1 kommentti:

  1. Ihanaa matkaa! Kuulostaa hyville noi teidän suunnitelmat. Haluaisin ehdottomasti Singaporeen ja Balille uudestaan. Nyt kun ei oltaisi häämatkalla, niin menisin kans Ubudiin. Onneksi nähtiin niitä saaren keskiosia ja upeita maisemia saarikierroksemme aikana. Muuten loikoiltiin Nusa Duassa, mikä oli todella rauhallinen alue. Kiva seurata Instassa kuvia!

    VastaaPoista