sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Matkamessujen huumaa ja ihana Helsinki

Eilen suuntasin monen muun lailla Helsingin matkamessuille messukeskukseen. Tungos oli aikamoinen, mutta ohjelmassa oli niin paljon kivaa että se ei juuri haitannut.


Kävin hakemassa "luennoilta" vähän vinkkejä toukokuiseen Islannin ja New Yorkin matkaan, käytiin vilkaisemassa Balilaista tanssia näin vähän etukäteen, että tiedettäisiin sitten kuukauden päästä mistä siinä on kyse (en kyllä tajunnut esityksen juonta ollenkaan...) ja muuten vaan kierreltiin ja ihailtiin messujen tarjontaa. Halukkaille olisi Karibian-osastolta löytynyt myös Pool Bar.Mielenkiintoista oli myös nähdä, minne suomalaiset haaveilevat matkustavansa. En tiedä johtuuko talvesta, että kaukaiset ja lämpöiset kohteet olivat erityisesti suosiossa. Huomatkaa myös yksi kapinallinen, joka haluaisi pohjoisnavalle. Oman haaveeni liimasin Uuteen-Seelantiin.


Yksi huippukohdista oli ehdottomasti Travel Bloggers Give Back- hyväntekeväisyyskirpputori, josta löysin itselleni New York-lukemista. Hienointa oli kuitenkin tavata matkablogeista tuttuja naamoja ihan näin in real life! Hypistelimme myös Store of Hopen ihania koruja ja kashmir-huiveja.Messujen jälkeen lähdettiin vielä Helsingin keskustaan syömään ja istumaan iltaa. Olen nyt vähän nolo, ja kerron että voin laskea visiittini Helsinkiin yhden käden sormilla, joten sinne meneminen on edelleen aika spesiaalia. Vitsailin kaverilleni että olo on vähän niinkuin ulkomailla olisi. Sellainen samanlainen tyytyväinen, ihmettelevä olo.   Helsingissä.

Käytiin Hard Rockissa syömässä takuuhyvät drinkit ja hampparit, ja ehdittiin käväistä vielä Navy Jerryssa istuskelemassa. Tästä päivästä voimaantui kyllä taas niin, että jaksaa vielä muutaman viikon aherrukset ennen Singaporea ja Balia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti