lauantai 30. tammikuuta 2016

Lontoon parhaat

Enää muutama viikko seuraavaan matkaan, joten on aika paketoida Lontoo tältä erää. Joulukuinen matka Lontooseen oli jo kolmas kertani kaupunkiin, joten päiviä suunniteltiin pitkälti fiilispohjalta. Loma oli lyhyt, mutta kyllähän kolmeen päiväänkin mahtuu tekemistä ja näkemistä, ja sitähän Lontoossa riittää!

Aivan joulun alla tehdyssä lomassa oli parasta tietysti sen joulutunnelman löytäminen. Kadut oli koristeltu fiilistä nostattavasti, ja kahviloissa ja toreilla oli toinen toistaan houkuttavampia tuotteita tarjolla.


Mitä olisi Lontoo ilman kunnon pubiruokaa ja pubikulttuuria? Sitä minäkin. Perinteiset Fish&Chipsit oli kokeiltava tälläkin kertaa.

Lontoon paras ruokaelämys oli, tottakai, intialainen ruoka. Intialaisella ruoalla on englannissa niin vahvat sidokset, että jollain tavalla Curry mielletään jo melkein kansallisruoaksi. Tämä herkullinen setti tarjoillaan Masala Zonessa.


Ja eihän Lontoon kokemus ole täydellinen ilman pientä nähtävyyskierrosta, vaikka ne olisikin nähnyt jo aiemmin. Ikoniset nähtävyydet jaksavat viehättää edelleen, etenkin kun yrittää kaivella niistä itselle uusia näkökulmia.

Lontoo, until next time!

2 kommenttia: