torstai 24. syyskuuta 2015

Budapestin tunnelmia

Laiska bloggaaja täällä hei! Tai no ei, laiska en myönnä olleeni mutta sitäkin kiireisempi. Kotiuduin tiistaiyönä Budapestista, ja sen jälkeen työ, harrastus ja ystävät ovat tehokkaasti vieneet mun päivät. Niinkin tehokkaasti, että tämän valokuvaushörhön Budapest-kuvat odottavat edelleen kamerassa muistikortilla, ja matkalaukku on edelleen purkamatta.

Jotain tunnelmia matkalta haluan kuitenkin jo kertoa kunnollisten kuvien puutteesta huolimatta, joten tyydytään vielä hetkeksi matkan aikana IG-tilille ladattuihin kuviini.


Budapest oli oikein kiva kaupunkikohde, etenkin näin pitkäksi viikonlopuksi. Tekemistä ja näkemistä oli juuri sopivasti neljälle päivälle, naisten shoppailutarpeita unohtamatta. Kuten aurinkoisista kuvista näkyy, sääukko oli kerrankin mun puolellani!Unkari ja etenkin Budapest on tunnettu kuumien lähteiden päälle perustetuista kylpylöistään. Oma valintamme kohdistui Szechenyin kylpylään, jonka ulkoilma-altaat tekivät vaikutuksen. Kyllä kelpasi lämmitellä 38-asteisessa vedessä!


Reissulla myös syötiin hyvin ja nautittiin paikallisen kauppahallin tarjonnasta.


Illat pimenivät yllättävän aikaisin ja nopeasti. Onneksi Budapest ihastuttaa pimeälläkin.
Viimeinen ilta vietettiin nauttien kattoterassilla ihastellen näkymiä kattojen yli. Kummastuttavana seikkana pisti silmään, että missä ovat kaikki korkeat toimistorakennukset ynnä muut, joita löytyy joka kaupungista? Onko niiden rakentamista Budapestin keskusta-alueelle jotenkin rajoitettu? Tämäkin kattoterassi sijaitsi seitsemännessä kerroksessa, ja oli silti hieman muiden talojen yläpuolella.

Budapest jatkoa seuraa, kunhan ehdin selaamaan kuvat kunnolla läpi.

2 kommenttia:

  1. Ihana Budapest! Seurailin tietty sun kuvia Instasta ihan innoissani, kun itse olin tulossa perässä. En tiedä mitä kaupungilta odotin, mutta ainakin yllätyin todella positiivisesti! Monipuolinen paikka, menisin ehdottomasti uudelleen!

    VastaaPoista