tiistai 14. heinäkuuta 2015

Kesäreissu lähestyy, mutta missä ideat?

Matkakuume ja reissuinnostus nostavat taas päätään, kun kahden viikon päästä suunnataan kohti maista alavinta (heh heh...) eli Alankomaita ja Belgiaa. Tälle vuodelle kun on ollut luvassa niin paljon kivoja reissuja, tämä matka on omalta osaltani jäänyt vähän suunnittelematta ja huonolle huomiolle. En vieläkään oikein tiedä, mitä me tehdään tai edes oikein minne mennään. Lennot, majoitukset ja junamatkat Amsterdamista Brysseliin on toki varattu, ja ne rytmittävät matkaa ja auttavat hieman tässä haahuilemisessa, mutta yksityiskohdat kaipaavat vielä hiomista. Kuten se, että missä muualla Alankomaissa olisi kiva käydä päiväretkeilemässä Amsterdamista käsin? Ideoita, anyone?

Scheveningenissä voisi upottaa jalat dyynien hiekkaan

Amsterdam ei oikeastaan ole minulle mikään unelmakohde, vaan se on sellainen miehelleni. Viime aikoina muissa blogeissa on kehuttu paljon Amsterdamia, ja uskon että paikkani minäkin sieltä varmaan löydän. Todennäköisesti ainakin kanavan varresta kamera kädessä heiluen. Mutta mitä muuta siellä kannattaisi nähdä ja tehdä? 

Näin jälkikäteen hieman harmittaa, että en aiemmin miettinyt tarkemmin matkan kohteita. Nyt meillä on Belgian puolella (Brysselissä) vain yksi yö, jonka vuoksi se jäänee ainoaksi kohteeksemme Belgiassa. Jos olisin paremmin suunnitellut, oltaisiin Belgiassa oltu kaksi yötä, joka olisi mahdollistanut vierailun esimerkiksi keskiaikaisessa Bruggessa. On sanonta, että kaikkea ei voi saada. Ehkäpä tämä nyt kuuluu siihen kategoriaan.

Amsterdamin, ja sen lähialueiden päiväretkien, ja mikä jottei Brysselinkin vinkkejä otetaan siis vastaan! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti