lauantai 18. huhtikuuta 2015

Kukkaloistoa ja Kulttuuria

Tukholman Gamla Stanista sillan yli poistuessamme aloimme nähdä ihmiskuhinaa sekä pilkahduksen vaaleanpunaista - siellä ne kirsikkapuut varmastikin ovat! Puiston eteläpäädyssä pidettiin keskiaikamarkkinoita, ja pohjoispää oli täynnä kukkaloiston ihailijoita. Olimme ehkä viikon liian aikaisessa, vain muutamat ensimmäiset puut olivat kunnolla kukassa, muut vielä nupullaan.Päivän ostosten jälkeen saimme vielä annoksen kulttuuria Fotografiskan Årets Bild-näyttelyssä, joka oli kyllä huikea ja hieman ahdistavakin kokemus. Kyllä taas unohtui ensimmäisen maailman ongelmat hetkeksi näitä kuvia katsellessa!
Oli aika sanoa Tukholmalle hyvästit, ja nauttia vielä hyvästä ruoasta. Viking Gracen buffetti oli kyllä todellakin hintansa arvoinen! Kaiken kaikkiaan matka oli todella onnistunut, vaikka yhden päivän Tukholman kierros oli jaloille raskas - päivän aikana tuli käveltyä puhelimen sovelluksen mukaan yli 15 kilometria. Kyllä se julkisten liikennevälineiden käyttäminen pidemmillä reissuilla on hyvä idea.
Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Matka jatkuu ylihuomenna Roomaan, ja nettiyhteyksistä riippuen joko kirjoittelen paikan päältä, tai sitten vasta reissun jälkeen kotoa. Instagram päivittyy ainakin herkullisilla ruokakuvilla, pääset seuraamaan IG-tiliäni täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti