tiistai 17. helmikuuta 2015

Matkakuvahaaste

Monissa matkablogeissa on kiertänyt 10 matkakuvaa- haaste, ja päätimpä minäkin tarttua tähän haasteeseen. Haastan myös kaikki teidät lukijat keräämään omat 10 inspiroivaa matkakuvaa omiin blogeihinne!

1. Kuva lentokoneen siivestä. Yllättäen valinnanvaraa ei juuri edes ollut!


2. Paras vahingossa onnistunut otos. Kamerassa oli jäänyt sarjakuvaus päälle, ja kamera jatkoi laukomistaan vaikka laskinkin jo käteni alas. Olin silti tähän kuvaan varsin tyytyväinen.


3. Matkakuva, joka saa hyvälle tuulelle. Tässä kuvassa on jotain niin ihanan rauhallista tyyneyttä, että tätä katsellessa levoton mielikin rauhoittuu hetkellisesti. Parempi olisi tietysti katsella näkymää paikan päällä.


4. Luontokuva. Vilautetaanpas tähän väliin Krkan kansallispuistoa vuodelta 2009.


5. Kuva yläilmoista. Kuvia koneesta käsin tulee otettua yleensä vain Suomesta lähtiessä, joten yhdistän tämänlaisiin näkymiin aina sen jännityksen ja innostuksen, mikä on reissuun lähdettäessä.


6. Postikorttimaisema. Santorini on sellainen kohde, jossa postikorttimaisemia tuntui olevan joka mutkan takana. Ei ihme, että se on häämatkalaisten suosiossa!


7. Kuva matkaseurasta. Parin viime vuoden aikana äidilleni ja minulle on kehittynyt matkustusperinne, että lähdemme yhdessä matkaan vuosittain, kerran vuodessa. Vuonna 2013 se oli Praha, 2015 Dubrovnik ja tänä vuonna mitä luultavimmin Budapest.


8. Fiilistelykuva palmun alla. Mulla ei ole ainuttakaan! Tajusin juuri, ettei me olla reissattu kertaakaan missään palmut-valkoinen hiekka- turkoosi meri-lomakohteessa! Tämä virhe täytyy ehdottomasti korjata ensi vuonna. Laitetaan tähän nyt sitten kuitenkin kuva omanlaisestaan "rantalomasta"


9. Hyvää huomenta kuva. Hyvä aamu alkaa kunnon aamupalalla. New Yorkissa niistä ei ollut pulaa!


10. Lempikaupunkini. Tähän mennessä jokaisessa kaupungissa on ollut joitain elementtejä, joiden vuoksi voisin palata aivan mihin tahansa. Lontoo ja New York ovat sellaisia, joihin olen jo kertaalleen palannut, joten ne lienevät listan kärjessä.2 kommenttia:

  1. Mistä tuo tyyni maisemakuva on? Aivan ihana ja rauhoittava. Olinkin juuri tulossa haastamaan sinua, mutta olitkin jo tehnyt tämän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on Kotorinlahti Montenegrossa lähellä Kroatian rajaa, ja paikka on todella kaunis muutenkin! Kiitos kiitos :)

      Poista