torstai 12. helmikuuta 2015

Inspiraation lähteet

Mistä te etsitte matkailuun tai matkakohteisiin inspiraatiota tai nostatatte matkakuumetta?

Itselleni suurin inspiraationlähde lienee muiden bloggaajien kertomukset ja etenkin kuvat käydyissä kohteissa. Niistä saa myös mukavasti vinkkejä jos suunnitteilla on reissu samaan kohteeseen.
Olen jo aiemmin listannut muutamia seuraamiani matkablogeja (täällä!) joten en ala niistä nyt erikseen kertomaan. Toki uusia mielenkiintoisia blogeja löytyy seurattavaksi tasaiseen tahtiin.


Toinen merkittävä matkakuumeen nostattaja on Trover, josta myös olen kirjoittanut aiemmin (täällä!) ja jossa käyn päivittäin huokailemassa uusia ihania kuvia ympäri maailman.


Viime aikoina olen myös hurahtanut matkalehtiin, vaikka mielestäni kertomukset ovat kovin suppeita eivätkä suositukset kovinkaan usein sovi budjettiini tai ole edes välttämättä omaan makuuni. Matkakuumeen nostattajana nämä ovat kuitenkin erinomaisia, ja välillä niissä on juttuja kohteista, jotka ovat minulle aivan tuntemattomia. Matkaopas ja Mondo tipahtelevat säännöllisesti postiluukusta. Molempi parempi siis.


Haluaisin keräillä lisää inspislähteitä, joten linkatkaa kommenttiboxiin vaikkapa suosikki matkablogejanne tai muita inspiraatiosivuja! Hauskaa viikonloppua kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti