tiistai 13. tammikuuta 2015

Vuoden matkasuunnitelmat

Vaikka tämän vuoden matkakohteet (ja etenkin niiden ajankohdat) ovat vielä hieman epävarmat, en malta olla jakamatta suunnitelmiani. Huhtikuun lopussa matkustamme kaveriporukalla ikuiseen kaupunkiin, eli Roomaan muutamaksi päiväksi nauttimaan lämpimästä kelistä ja hyvästä ruoasta.

Kuva täältä

Tarkoitus olisi melko pian Rooman jälkeen (toukokuussa?) viettää parin päivän miniloma ystäväni kanssa Pariisissa. Matkaa ei ole vielä kovasti suunniteltu, mutta uskoisin että turistilinssit laitetaan päähän ja croissantti käteen, tämä kun on molempien ensimmäinen matka Pariisiin.

Kuva täältä

Kuva täältä

Loppukesästä olemme suunnitelleet Riston kanssa ensimmäistä vierailua Amsterdamiin. Kanavat, sillat ja niiden varrella nököttävät vanhat talot vetävät kummasti puoleensa.

Kuva täältä

Kuva täältä

Tänä vuonna siis tuskin lähdemme Eurooppaa pidemmälle, mikä ei sinänsä haittaa koska Euroopassa on vielä lukematon määrä pakko-nähdä kohteita käymättä läpi. Jos nämä suunnitellut reissut kaikki toteutuvat (fingers crossed!), voisin olla enemmän kuin tyytyväinen matkustusvuoteeni.

Olisin kiinnostunut kuulemaan teidän matkasuunnitelmia tai haavekohteita tälle vuodelle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti