sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Berliinin hotelliarvostelu

Berliinin majoitus on ollut meillä tähän mennessä tasokkain - ja hullusti myös sieltä edullisimmasta päästä. Kolme yötä neljän tähden Park Inn by Radisson Alexanderplatzissa kustansi yhteensä 220 euroa. Jo ensivaikutelma hotellista oli melko erinomainen: ihan mahtavalla paikalla kulkuyhteyksien kannalta, siistit aulatilat, hyvä palvelu. Kun näin huoneen en malttanut olla vingahtelematta ilosta. Huone oli juuri eikä melkein niinkuin varaussivuston kuvissa! (olin ajatellut että ne laittaa hienoimman huoneen kuvat nettiin ja todellisuus voisi ollakin tuohon hintaan hieman karumpaa...)
Ainoana miinuksena keksin hotellin melko hinnakkaan (19e) aamupalabuffetin, jossa kyllä kävimme hinnasta huolimatta kahtena aamuna syömässä koska se oli äärimmäisen runsas. Ihmisiä oli sen verran paljon, etten kehdannut kamalasti kulkea kamera kädessä, joten valitettavasti minulla ei ole kunnon kuvia aamupalabuffasta. Aamupalan sijasta taisimme syödä määrällisesti ainakin kunnon brunssin verran, jolloin hinta ei niin haitannut. Hotelleja vertaillessani muissakin kohteissa oli saman hintainen aamiainen - olisiko joku saksalainen ilmiö?
Näköalat meidän hotellihuoneen ikkunasta eivät olleet ollenkaan hullummat, mutta siitä huolimatta halusin korkeammalle näköaloja ihastelemaan. Olin lukenut että hotellilla on kattoterassi, joten suuntasimme sinne auringonlaskua ihailemaan. "Kattoterassi" my ass, mutta hienot maisemat kuitenkin!


Jos seuraavan kerran Berliiniin palatessamme hotellin hinnat ovat samanmoiset, voisin todellakin harkita majoittuvani siellä uudelleenkin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti