maanantai 3. marraskuuta 2014

Meet the Trover

Haluaisin vinkata teille muillekin matkailusta kiinnostuneille itselleni uudesta tuttavuudesta, aivan mahtavasta sivustosta nimeltään Trover. Troveria voisi luonnehtia omalla tavallaan matkailun Instagramiksi, jossa käyttäjät voivat esitellä omia matkakuviaan, sekä selata erilaisilla hauilla kuvia omista matkailuun liittyvistä kiinnostuksen kohteistaan. Trover on helppo käyttää niin selaimessa kuin puhelimen sovelluksenakin, ja viikon selailun jälkeen olen jäänyt siihen jo aivan koukkuun.


Troverissa seuraat helposti suosikkikäyttäjiesi kuvia kuten Instagramissakin, mutta hakuvaihtoehdoilla löytää kohteesta paljon helpommin kuvia ja tietoa kuin taas Instassa. Plussaa on se, että selfieitä ei sivustolla juuri näe, ja kuvien laatu ja esteettisyys on melko huikeaa.“Nowhere else will you find such a passionate group of explorers committed to 
sharing what the world has to offer.”
— Jason Karas, co-founder and CEO —
Trover syntyi vuonna 2011 perustajien halusta jakaa matkailuun liittyviä kuvia entistä tehokkaammin, sekä mahdollistaa karttatoiminnon avulla paikkojen tarkan sijainnin esittämisen. Käyttäjiä kannustetaan kertomaan kohteidensa tärpit, jonka vuoksi Trover on osittain kuvagalleria, osittain matkaopas. Tulevien matkojen inspiroiminen ja suunnittelu ei voisi olla mukavampaa. Käyttö ja liittyminen on ilmaista. Käy kurkkaamassa oma profiilini, jonne pääset tekstin linkistä tai tämän sivun oikeasta palkista.

Jos luotte itsellenne tunnukset tai teillä sellaiset on jo, vinkatkaa siitä kommenttikenttään :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti