lauantai 4. lokakuuta 2014

Majoituksemme Dubrovnikissa

Apartments Silva tuli vastaan huoneistoja etsiessäni Booking.comista, ja vaikutti kaikin puolin hyvältä vaihtoehdolta neljän henkilön seurueelle. Varasimme kattohuoneiston hyvissä ajoin ennen matkaa, mikä oli hyvä idea, sillä vielä syyskuussakin monet majoituspaikat olivat varattu täyteen. Halusimme huoneiston vanhankaupungin ulkopuolelta ja kätevien kulkuyhteyksien päästä, joten päädyimme Lapadin kaupunginosaan muutaman kilometrin päässä vanhasta kaupungista.

Lapadista löytyy ruokakauppa, rantapromenadi, ravintoloita ja kahviloita kävelymatkan päästä, ja busseja kulkee noin kymmenen minuutin välein. Vaikka Lapad on maastoltaan ystävällisempi kuin vanhakaupunki satoine portaineen, ei sekään välttämättä ole täysin esteetön kuljettava. Apartments Silvan etuna oli, että asukkaat saivat käyttää vastapäisen hotellin hissiä rantapromenadille laskeutumiseen.

Kaikista parasta oli huoneistomme isolta parvekkeelta avautuva mieletön näkymä Lapadin lahdelle.Asunnossa on avara keittiö-olohuone, jossa oli myös parisänky, sekä kaksi makuuhuonetta. Toisessa makuuhuoneessa on parisänky, ja toisessa pienessä huoneessa yksi tavallinen vuode. Asunto sopii maksimissaan siis viidelle henkilölle.Erityinen maininta täytyy antaa myös apartmentsin omistajalle, Silvalle, joka on mahdollisesti maailman sydämellisin, ihanin ihminen. Mitään ongelmia ei tullut huoneiston vuokraamisen kanssa, ja Silva oli valmis auttamaan lentokenttäkuljetusten, autonvuokrauksen sekä jopa postikorttien lähettämisen kanssa. Jos joskus vielä palaamme Dubrovnikiin, majoitumme varmasti samassa paikassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti