maanantai 29. syyskuuta 2014

Perast - Valokuvaajan unelma?

Takaisin Kroatiaan päin ajellessamme pysähdyimme pieneen Perastin kylään 7km päähän Kotorista. Tähän mennessä sää oli jo täysin selvennyt, ja melkein hihkuin ilosta mitä lähemmäs kylän "keskustaa" kävelimme. Voiko tällaista paikkaa olla olemassakaan? Tuumin, että jos tämännäköiseen paikkaan pääsisi eläkepäiviään viettämään, mitä muuta ihminen voisi olla kuin onnellinen?
Paikallinen paloasema oli ehkä maailman söpöin. Kuten koko kylä. 
Perastin edustalla lahdessa nököttää ihmisten tekemällä saarella pieni kirkko, The Church of Our Lady of the Rocks, jonka syntyyn liittyy erikoinen tarina.Klikkaa kuvat isommiksi, jotta ne pääsevät oikeuksiinsa!

Tämä oli viimeinen kirjoitukseni Montenegroon liittyen. Kotorin lahti oli omasta mielestäni yksi kauneimpia paikkoja joissa olen käynyt. Vesi, vanhat talot sekä vuoret muodostavat upean yhdistelmän. Luulen, että Montenegro on parhaimmillaan Balkanin roadtripillä, sillä jo yhdessä päivässä ehdimme näkemään kaikki mitä halusimme, eli pidempään vierailevat saattavat nopeasti kyllästyä tekemisen puutteeseen.


1 kommentti:

  1. Onpa tosiaan suloisen näköinen pieni kylä ja kaunis on ollut koko Montenegron alue! Muutaman vuoden ajan se on jo pyörinyt mielessä, muttei vielä olla saatu aikaiseksi sinne lähteä.

    Toivottavasti tuo kisu tajuaa kalppia aina kauas, jos paloauton pillit alkaa vinkumaan :D

    VastaaPoista