maanantai 23. kesäkuuta 2014

Top of the Rock

Rockefeller Centerin GE-rakennuksen huipulla olevalta näköalatasanteelta on hyvät näkymät Manhattanin keskikaupungin yli, erityisesti Central Parkiin sekä tietysti itse Empire State Buildingiin.
Liput kannattaa joko ostaa netistä tai hakea paikanpäältä etukäteen, ja ottaa nimenomaa sellaiset liput jossa on määritelty hissiaika jo valmiiksi, jotta ylös pääsee varmasti silloin kun haluaa. Olisimme halunneet mennä ylös hieman ennen auringonlaskua, mutta vaikka meillä oli liput (sellaiset joissa ei ollut kellonaikaa), kaikki paikat hissiin oli myyty loppuun haluamiltamme kellonajoilta.

Top of the Rockissa on kolme tasannetta, joista alimman edessä on korkeat lasikaiteet. Ylemmällä tasolla ei ole lasia edessä, joten sieltä saa esteettömimmät kuvat otettua.
Jälleen kerran, klikkaa kuvat isommiksi lähempää tarkastelua varten.


2 kommenttia:

  1. Hieno selfie! Meidän pitäisi käydä tuolla top of the rockissa uudelleen, ja siis kesällä, kun siellä tarkenee kuvatakin jotain :) Ja ehkä päiväseltään, viimeksi käytiin pimeän aikaan, mikä toki oli upeaa myös, mutta talven viimassa ei viitsinyt kovin kauaa hengata siellä ulkona!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ens kerralla me mennään varmaankin sitten Empireen, ja tällä kertaa auringonlaskun aikaan! :)

      Poista