torstai 19. kesäkuuta 2014

High Line & Chelsea Market

Minulla oli suuret odotukset Chelsea Marketia kohtaan, sillä sitä oli hypetetty varsin paljon mun matkalukemistossa. Vanhan keksitehtaan tunnelma oli tottakai lyömätön, mutta muiden turistipaikkojen tapaan kärsi silmissäni inflaation väkimäärästä johtuen. Niitä ihmisiä oli vaan niin pirusti joka paikassa! Alkumatkasta se oli vielä hienoa, loppumatkaa kohti enemmän ja enemmän väsyttävää ja turhauttavaa. Näin jälkikäteen ottaa päähän, että harmituksestani johtuen tyydyin ottamaan safkani ensimmäisestä kojusta, eikä ruoka ollut edes kovin hyvää. Ensi kerralla tänne täytyy päästä myöskin, mutta kiertelen hallin hieman tarkemmin.

Myös siellä, kuten myös Whole Foodsissa oli panostettu siihen tuotteiden esillepanoon hurjan paljon. Kotisuomessa kauppareissuista on tullut kovin tylsiä...
Chelsea Marketin vierestä nousimme rappuset yläpuolella häämöttävälle High Linelle. Valitettavasti taivas aukesi pian sinne päästyämme, emmekä ehtineet kulkea vanhaa rautatiesiltaa kuin vain muutaman sadan metrin verran.Klikkaa kuvat suuremmaksi!


1 kommentti:

  1. Nyt siellä on ollut niin ihanan vihreää. Täytyy käydä itsekin joskus kesällä, että näkee tuon koko loistossaan :)

    VastaaPoista