perjantai 30. toukokuuta 2014

Day 1

Koska ensimmäinen ilta meni lennon myöhästymisen takia pieleen, haluttiin seuraavana päivänä ottaa kaikki päivästä irti. Ehdimme saman päivän aikana:

 Ihailla Times Squaren valomainoksia

 Lipua lautalla Hudson-joen yli Staten Islandille
Vilkaista downtownin toimistokatujaIloita kukista Brooklynin kasvitieteellisessä puutarhassa 

ja ehdittiin vielä auringon laskiessa Brooklyn Heightsiin näkymiä ihailemaan
Kaikista näistä olisi niin paljon ihania kuvia ja kerrottavaa, että palaan jokaiseen kohteeseen vielä tarkemmin erikseen. Tämä on nyt vain pintaraapaisu.
Sanomattakin selvää, että oltiin päivästä melkoisen puhki. Kaikki hyvä alkaa kuitenkin kunnon aamupalalla, ja näillä jenkkiaamupaloilla me todellakin jaksettiin melkein koko päivä!


2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Odotan innolla lisää :) Ja seurasin tietty instassa koko ajan, se on kyllä hauska keksintö! Pääsi fiilistelemään samalla omia tuoreita muistoja :)

  Harmi, että teidän lentomatka meni huonosti. Sellainen ärsyttää aina, kun menettää yhden illan tai vastaavaa. Meidän lennolla kuulutettiin niistä juomista, että monestiko niitä tarjotaan ja että muutoin voi sitten vapaasti käydä hakemassa sieltä takaa. Tosin en käynyt, kun hamstraan aina vähän jo siinä kärräilyvaiheessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! :) Kyllä sitä taas miettii, koska pääsisi takaisin seuraavan kerran. Tuo kaupunki vei sydämen myös mun matkakumppaneilta. Jos sitä nyt kuitenkin taas katsastaisi pari uutta paikkaa ensin :)

   Poista