perjantai 4. huhtikuuta 2014

The Need to Travel

Viime päivät olen kärvistellyt matkakuumeen parissa. Useita kertoja päivässä mielen valtaa melkein musta epätoivo, "pakko päästä jonnekin, nyt, heti!" Matkakuume on saanut minut jopa hetkellisesti kuumehouruilemaan, sillä hetken harkitsin äkkilähdön ottamista toukokuun alkuun - vain kaksi viikkoa ennen New Yorkin matkaa!  Hullujen päivien lentotarjoukset ei yhtään helpota tätä mun matkakuumetta. Oi Rooma, oi Praha!

Mutta fakta on se, että aika ja rahat ei nyt riitä mihinkään yllätysmatkaan. On vain ristittävä sormet ja toivottava, että päivät kuluvat nopeasti toukokuun puoleenväliin asti. Töissä on ollut tiukkaa, alan olla jo melko uupunut ja loman tarpeessa. Täytyy sanoa, että se New Yorkin reissu on minulle kyllä henkireikä (henkireikä = henkisen terveyden kannalta erittäin merkityksellinen aika, tapahtuma tai paikka) ja ilman sitä olisin enemmän tai vähemmän käkikukkuu.Onko teillä muilla vastaavanlaisia tunteita matkailusta ja sen tärkeydestä omaan henkiseen hyvinvointiin?


"Mun pakko matkustaa, on jonnekin. Entisestä pois juna vie. On aivan sama minne kiirehdin, kun vain pitkä on tie." - Virve Rosti


1 kommentti:

  1. I feel you! Todellakin todellakin on samat fiilikset :)

    VastaaPoista