lauantai 12. huhtikuuta 2014

Brooklyn Botanic

Brooklynissa sijaitseva kasvitieteellinen puutarha on varsinainen vehreyden keidas keskellä kaupunkia. Puutarha pitää sisällään monta pientä erityispuutarhaa ja kokoelmaa, joista mainittavimpia ovat ainakin japanilainen lampi-puutarha sekä kirsikkapuukuja. Tähän vuodenaikaan onkin meneillään japanilainen Hanami, eli kirsikkapuiden kukinta-aika, ja puutarhan yli 200 kukkivaa kirsikkapuuta täytyy olla vaikuttava näky. Harmi että se jää meiltä välistä, sillä sen on arveltu kestävän huhtikuun loppuun.

kuva täältä

kuva täältä

Kukkafaneille, tai muuten vaan kasvillisuutta kaipaaville varmastikin suositeltava paikka, ainakin kuvien perusteella. Nettisivuston mukaan sisäänpääsy on ainakin tällä hetkellä ilmainen tiistaisin koko päivän, sekä lauantaisin klo 10-12 välillä.

 

2 kommenttia:

  1. Monta kirsikkapuuta on varmasti aivan lumoava näky! Tuon täytyy olla ihana paikka! Kiva tietää, ettei tarvitse lähteä Japaniin tuota kauneutta katsomaan, vaan saman voi kokea jossain paljon mielenkiintoisemmassa kohteessa ;) itämaista rakasta ruokaa, mutta en ole innostunut vielä ainakaan sinne päin matkailusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on vähän sama, ettei aasian suunta kamalasti kiinnosta. Voisin lähteä jos joku maksaa mutta pääsääntöisesti itse matkaa suunnitellessa on kyllä ihan muut kohteet etusijalla :)

      Poista