torstai 27. maaliskuuta 2014

Matkabloggarin kotona - Haaste

Auringonalla - blogin Heidi haastoi blogissaan kaikki matkablokkaajat vilauttamaan kotinsa sisustusta, ja siis erityisesti sitä miten matkailu on siihen vaikuttanut. Kiitos Heidi ihanasta haasteesta!

Olohuone on saanut paljon vaikutteita matkailuteemasta. Lähinnä se näkyy seinillä, eli tauluissa ja seinätarrassa. Kohteet ovat hyvin länsimaisia, eli mitään itämaisvaikutteista ei ole sisustuksessa havaittavissa. Ainakaan vielä. Olen leikitellyt ajatuksella ostaa sisustustyynyjä esimerkiksi Indiskasta, mutta ainakin toistaiseksi tyydyn skandinaavisen harmoniseen sisustukseen.Ikean New York- jättikokoinen canvastaulu on ehdottomasti paras asia olohuoneessa. Tauluhyllyistä löytyy kuvia ja taidetta Lontoosta, Santorinilta ja Prahasta. Lontoossa keräilimme flyereita ja teimme niistä sikin-sokin-kollaasin. New York- teema jatkuu keittiössä, mistä löytyy tosifanin Manhattan-kuosinen kattolamppu.


... Ja parvekkeella, josta löytyy myös ripaus nykiä.Myös lasinalusia on tullut napattua mukaan erinäisistä paikoista niin Suomesta, kuin ulkomailtakin.
Santorinilta toimme kotiin merenpohjasta kalastettuja pikkukiviä ja mustaa hiekkaa lasipurkissa.

9 kommenttia:

 1. Oi että, vähänkö kivan näköistä teiän kämpässä :)

  VastaaPoista
 2. Vau, hieno seinätarra! Ja katsoin ensin tuota Manhattan-lamppua, että onko se joku iso valoseinämä ;) Ihan niinku sellasia yleensä näkyis ihmisten kodeissa :D Kiva, kun osallistuitte haasteeseen!

  VastaaPoista
 3. Kaunis koti teilläkin, tämä on kyllä hyvä haaste :) Huippua katsella muistoja kun niihin törmää ympäri huushollia :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille! :) Ja todellakin on ihanaa että muistoja löytyy muualtakin kuin valokuva-albumista ja omasta päästä :D

  VastaaPoista
 5. Mä katsoin myös tuota lamppua ensin seinäksi :D aivan todella nättiä teidän kotona, viihtyisin tuolla hyvin! Uskomattoman ihana seinätarra!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) Ja tuo lamppu kyllä näyttää kuvassa kuvakulmasta johtuen vähän niinkun valoseinältä, sepäs vasta hieno olisikin! :D

   Poista
 6. Hieno kämppä! Tosi ihana tuo lipasto sen seinätarran alla :)

  VastaaPoista