lauantai 1. helmikuuta 2014

Ruokaturistit

Toukokuussa häämöttävän New Yorkin matkan kohokohta, sekä suurimman päänvaivan aiheuttaja on ruoka. Erilaisia ruokapaikkoja on ihan liikaa, ja paineet löytää ne parhaimmat paikat ovat suuret. Viikon mittaisella reissulla on vain rajoitettu määrä ruokailukertoja, enkä haluaisi haaskata yhtään niistä huonoon ruokaan. Toki pidämme silmät auki reissussa, mutta olen hieman tutkiskellut potentiaalisia ruokapaikkoja jo etukäteen.
   Must taste- juttuja ovat ainakin äärimmäisen kehuttu Madison Square Gardenissa sijaitsevan Shake Shackin hampurilainen, jonkin sortin Soul Food-paikka, jonka löytäminen tuskin on kovin hankalaa kun kerta Harlemissa majoitummekin, perinteinen New Yorkilainen Hot Dog (mielellään Nathans Coney Islandilla), sekä Jamaikalaista jerk-kanaa. Ketjupaikoista silmiin pisti ainakin Dallas BBQ ja Popeyes. Kumpikaan meistä ei ole gourmet-ruoan perään, vaan toiveissa on simppeliä, maukasta safkaa. Mielellään sopuhintaan. Jos teillä on mahtavia ruokakokemuksia New Yorkista, niin vinkatkaahan kommenttikenttään!

Shake Shack. kuva täältä

6 kommenttia:

 1. Hei ja hyvää matkaa ihanaan New Yorkiin! Toukokuussa siellä on mukava sääkin, ei vielä liian tukalaa.

  Oman matkani ruokailut 2002 tehtiin paljolti fiilispohjalta. Kurkisteltiin liepeillä oleviin paikkoihin, kun alkoi tulla nälkä. Koska tapasin myös ystäviä, en aina syönyt ravintoloissa. Toisaalta elämäni ensimmäinen Subway-pistäytyminen oli New Yorkissa!

  Usein näki pikkuruisia kauppoja, joissa myytiin pilkottuna hedelmiä annosrasioihin. Meheviä, kosteita palasia kävelijää virkistämään.

  Jos mieleen tulee jotain täsmällistä, käyn kertomassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Osa ruokailuista aivan varmasti tehdään myös fiilispohjalta, eli mikä nyt sattuu hyvältä vaikuttamaan niillä seuduilla missä liikutaan. Pidetään siis silmät auki! :)

   Poista
 2. Nauttikaahan sekä suunnittelusta että matkasta! Popot pogoillen -matkablogi tuskin ihan lähikuukausina reissaa New Yorkiin - paitsi korkeintaan muistoissaan...

  VastaaPoista
 3. Nyt vasta bongasin tämän blogin ja olen aivan haltioissani! Itse reissaan ystäväni kanssa Nyciin 48 päivän päästä. Hän ensimmäistä kertaa, minä kolmatta. Kiva, että nyt löytyi blogi, joka hehkuttaa käsillä olevaa matkaa. Ruokapaikkoja mekin ollaan mietitty. Mennään fiilispohjalta, mutta ainakin näitä etsitään: Meksikolainen, sushi ja kiinalainen china townissa. Aiemmilla kerroilla en ole laittanut ruokapaikkojen nimiä ylös, joten nyt ei ole antaa vinkkiä, mutta reissun jälkeen varmasti on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Tulehan sitten vinkkaamaan hyviä paikkoja tännekin, tai jos pidät blogia niin laitahan linkkiä tulemaan! :)

   Poista
  2. onneajaelamaa.blogspot.fi on blogin osoite. Vaikka se ei suoranaisesti matkablogi olekaan, kuuluu matkustus ja varsinkin New York hyvän mielen juttuihin... ja SIITÄ blogissa on kyse, hyvästä elämästä ;)
   Reissua voi seurata myös instan kautta: jonnariikka.

   Poista