torstai 10. lokakuuta 2013

My places


1. Näytä matkakartan avulla (Travbuddy) missä maissa olet käynyt ja paljonko se on prosentteina.
2. Kerro mikä tai mitkä vierailemasi maat ovat olleet suosikkejasi, ja miksi.
3. Paljasta vielä se maa (tai kaupunki), johon et ole vielä päässyt matkustamaan, mutta johon pääsystä haaveilet.
4. Haasta mukaan bloggaajia!

1. Surullisen pieni on prosentti. Osittain tämä johtuu tiettyjen kaupunkikohteiden vetovoimasta, sillä niissä on tullut/tulee vierailtua useamminkin kuin vain kerran. Karttaan ei ole myöskään mahdollista merkitä kaupunkeja erikseen, jolloin kartta kertoisi myös siitä kuinka laajasti kyseisessä maassa on tullut matkustettua.  Omalla kartallani näkyy siis New York (osavaltio), Suomi, Ruotsi, Tanska, Englanti, Venäjä, Ranska, Espanja, Italia, Kroatia, Tsekki, Kreikka.

2. Suosikkimaita en osaa listata, mutta niiden kohteita kylläkin. Kärkeen pääsevät ainakin New York, Lontoo ja Rooma. Nämä kaikki ovat kohteita, jonne palaisin enemmän kuin mielelläni. New York on lumonnut minut salaperäisellä taiallaan, enkä osaa oikein edes eritellä miksi haluaisin sinne palata. Kysymys on ennemminkin siitä, miksi EN haluaisi palata, ja näitä syitä en keksi yhtäkään. Lontoossa kiehtovat ostosmahdollisuudet sekä se, että se on länsimainen metropoli vain lyhyen lentomatkan päässä. Roomassa kiehtoo sen värikäs historia sekä tietysti italialainen ruoka!

3. Tällä hetkellä tuttujen kohteiden lisäksi haaveilen jostain ihanasta paratiisisaaresta Karibialla tai Malediiveilla. Luulen kyllä, että paratiisisaarelle on vielä pitkä matka, noin ajallisestikin.4. Erillisiä haasteita en nyt laita matkaan, mutta kaikki innokkaat ovat tervetulleita kopioimaan haasteen itselleen!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti