sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Hotelliesittely: Alkyon
Varauksen yhteydessä valitsimme kahdesta vaihtoehdosta hotelliksi Alkyonin Kamarissa. " Hyväksi keskiluokan hotelliksi kaupungin ulkopuolella " tituleerattu Alkyon oli juurikin sitä mitä luvattiin, eli kaupungin ulkopuolella. Kamari on sen verran pieni kaupunki, ettei kävelymatkaa rantakadun reunasta tullut kuin noin kilometrin verran, mutta koko päivän +30 asteessa käveltyään se yksi kilometrikin alkoi tuntua hieman liian pitkältä matkalta. Etenkin kun päivän aikana tuli käveltyä ees taas hotellin ja rantakadun väliä useamman kerran, ja maisemat alkoivat käydä jo kovin tutuiksi.


Hotellin omistaa varsin sympaattinen kreikkalainen perhe, joka mielellään auttoi matkailijaa kaikenlaisissa asioissa. Huoneet oli, tai meidän huone oli ainakin, tilavia, ja huoneesta oli ovi terassille. Ilmastointi pelasi kuten kuuluukin, onneksi. Aamiainen sisältyi hintaan, ja vaikka olemme kaukana krantuista, niin muutamana aamuna skippasimme hotellin aamiaisen ja menimme rantakadulle syömään.

Parasta hotellissa oli uima-allasalue. Siellä tuli vietettyä tovi jos toinenkin. Majoituimme ensimmäistä kertaa hotellissa, jossa oli uima-allas, joten asian parhaus selittynee sillä. Pienenä miinuksena oli säännöllisesti hotellin ohi kulkevat lentokenttäkuljetukset. Meluhaitan lisäksi bussin ikkunoista altaalle tuijottavat saksalaismiehet eivät kovasti ihastuttaneet auringonottajaa.
Hotelli ja allasalue olivat siistejä ja hyvin hoidettuja. Kaikenkaikkiaan olimme tyytyväisiä valintaamme. Ainut valittamisen aihe (kreikkalaisen kahvin lisäksi) oli kreikkalaisten wc:t, tai pikemminkin putkistot. Kaikki Kreikassa matkailleet tietävät kyllä mistä puhun :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti