sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Bad luck

Täällä sitä ollaan, jumissa Helsinki-Vantaalla. Lennon oli määrä lähteä aamukuudelta ja istuttiinkin jo koneessa omilla paikoilla, kun kapteeni ilmoitti jonkin osan olevan rikki. Tunnin verran korjailivat paikan päällä, sitten tuli käsky poistua koneesta. Aamu ja aamupäivä kului suuressa epätietoisuudessa lähtöaikataulusta, ja vasta äsken saimme tietää että suomeen on matkalla nyt joku toinen kone jolla vihdoin pääsemme matkaan. Lento myöhästyy kaiken kaikkiaan 9h 15min. Ja koko yön valvoneena ei muuten kamalasti naurata.

Miten Finnair sitten meitä hyvitti? Jokainen matkustaja sai 2x17€ arvoisen lahjakortin lentokentän ravintoloihin tai tax freehen. Mikäs tässä baarin antimista nauttiessa Finskin piikkiin.

Finskin toiminta ansaitsee muuten kiitosta, mutta tiedotuksen olisin toivonut pelaavan jo aiemmin, sillä ehdin kelata päässäni jo kaikki vaihtoehdot aina loman täydelliseen peruutukseen saakka. Onneksi worst case scenario jäi vain ajatuksen tasolle, ja näillä näkymin päästään vihdoin parin tunnin päästä lähtemään.

1 kommentti:

  1. Turvallisuus ennen kaikkea, toivottavasti tulee hyvä reissu :)

    VastaaPoista