lauantai 8. syyskuuta 2012

Stand Up

Aika pian matkan varaamisen jälkeen aloimme suunnitella Lontoon aktiviteetteja. Komedia ja erityisesti stand up on aina ollut meidän yhteinen juttu, joten aloimme selvittämään Lontoon stand up-klubeja. Koska olemme pienellä budjetilla liikenteessä, hieman skeptisesti vilkaisin että eihän sellaisia ilmaiseksi olisi? Iloinen yllätys, löysimme useita vaihtoehtoja jotka karsimme kolmeen.

Lewis Schaffer is Free Until Famous on New Yorkilaisen koomikon show, joka on pyörinyt joka tiistai ja keskiviikko vuodesta 2008, ollen näin pitkäkestoisin yhden miehen show Lontoossa. Se on usean lehden suosittelema, sekä top 10 ilmaisen komediaillan luettelossa. Sisäänpääsy on ilmainen, mutta paikalla kiertää kolehti periaatteella "give only if you laugh". Nettisivuilta voi varata itsensä vieraslistalle, jotta varmasti pääsee valitsemanaan iltana. Meillä on paikat varattuna keskiviikkona 3.10. (The Source Below, 11 Lower John Street).

Toinen vaihtoehto oli Comedy Café Theatren joka keskiviikkoinen uusien tulokkaiden ilta. Illassa lava ja sana on vapaa kaikille uskaliaille, mikä tarkoittaa että tähtiä syttyy tai sitten ei. (66 Rivington Street)

Viimeisenä muttei vähäisimpänä, Absolutely Free Comedy Night maanantaisin ja torstaisin esittelee uusia ja jo hieman kokeneempia esiintyjiä. (Blue Posts, 28 Rupert Street) Voi olla, että hilpaisemme tähän paikalliseen pubiin heti tuloiltana parille vaahtoavalle ja ilmaisille nauruille.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti