lauantai 1. syyskuuta 2012

Shopping in London

Vaikka matkustammekin melko pienellä budjetilla, jonkin verran varaamme kuitenkin myös ostoksiin. Sofia on erityisen kiinnostunut edullisista vaatteista, asusteista sekä markettilöydöistä. Primark Store (499 Oxford Street) on halvasta ja ei-niin-kovin-kestävistä tuotteistaan tunnettu, mutta kelpaa vallan mainiosti arkivaatteiden hankintaan. Hotellimme on kävelymatkan päässä Westfieldin kauppakeskuksesta (Ariel Way, London W12), joka valmistui v. 2008 Euroopan suurimmaksi ostoskeskukseksi. Topshopin (36-38 Great Castle Street, Oxford Circus) suuresta valikoimasta luulisi jotain löytyvän. Plussaa on että Topshopilla on oma Tall-valikoima. New Look (203-207 Oxford Street) on hieman H&M-tyylinen valikoimaltaan ja hinnoiltaan. Claire's Accessories (488 Oxford Street) myy edullisia koruja ja asusteita.
Muita kiehtovia ostospaikkoja menemme katselemaan ainakin Camden Lockista, Portobello Roadilta, Shepherd's Bush Marketilta sekä Covent Gardenista. Risto on tehnyt oman must-see listansa, jolta löytyvät ainakin seuraavat jokanörtin unelmat:

Forbidden Planet "Your Cult Entertainment Megastore" (179 Shaftesbury Avenue) tarjoaa suuren valikoiman pelejä, kirjoja, sarjakuvia sekä elokuvatilpehööriä. Gosh Comics (1 Berwick Street) nimensä mukaan myy sarjakuvia. Retro Game Base:sta (430 Streatham High Road) löytyy vanhoja käytettyjä retrokonsoleita ja -pelejä.

Cybercandy (3 Garrick Street, Covent Garden) on jokaisen hammaslääkärin pahin painajainen. Herkkuja myös rapakon takaa löytyy täältä.Kuvat: Google


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti