maanantai 3. syyskuuta 2012

Places to see

Sofia on kiertänyt (ainakin ulkoapäin) monet Lontoon nähtävyydet jo viime kerralla, ja Risto ei pelkästä nähtävyyksien kiertelystä innostu. London Eye on kuitenkin hintavuudestaan huolimatta sellainen, jossa aiomme käydä jotta kaupungista saa lintuperspektiivissa paremman käsityksen. London Eye eli Millenium Wheel on maailman kolmanneksi suurin maailmanpyörä. London Eye aukesi v. 1999, ja on ollut siitä lähtien turistien suosiossa.
Sofia haluaa käydä katsastamassa Sea Lifen London Aquarium, sillä se jäi edellisellä kerralla näkemättä. Akvaariossa on näytteillä yli 350 eri lajia viidessäkymmenessä altaassa. Kätevää on, että Sea Life ja London Eye ovat ihan lähekkäin, ja niihin saa ostettua kimppalipun alennushintaan. 

Museoista ainakin Natural History Museum sekä Science Museum ovat listallamme. Ne sijaitsevat vierekkäin ja sisäänpääsy on ilmainen, joten urakoimme ne jonain sateisena iltapäivänä.


Hassua kyllä, tämä viimeinen "nähtävyys" on sellainen, minkä etsimistä/näkemistä odotamme ehkä eniten. Earl's Court station on yksi Lontoon metroverkoston asemista, jonka edustalla on monelle mahdollisesti huomaamaton yllätys.Briteissä erittäin suositun, jo 1960-luvulla alkunsa saaneen Dr Who-televisiosarjan propseja nimittäin. Olemme seuranneet yhdessä sarjaa seurustelumme alkuajoista lähtien, joten tällä kohteella on meille erityistä tunnearvoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti