perjantai 28. syyskuuta 2012

2 for 1 London

Days Out Guiden sivuilla törmäsin mielenkiintoiseen tarjoukseen. Useaan eri nähtävyyteen, kuten Tower of Londoniin, London Zoo:n, Madame Tussaudsiin ja London Dungeoniin saa kaksi lippua yhdellä hinnalla

JOS

1.Sinulla on esittää Days Out Guiden (saa näitä ilmeisesti myös muualtakin) sivuilta ilmaiseksi tulostettava alennuslippu
JA
2. Sinulla on National Railsin junaliput/ National Railsin myöntämä Travelcard vierailupäivälle.Tässä vaiheessa minäkin huokaisin. Äh, ei meillä mitään junalippuja ole. Kunnes huomasin, että junaliput ostamalla nähtävyyteen pääsee silti halvemmalla kuin kaksi täysihintaista lippua.
Sillä, myös Lontoon sisäiset junaliput käyvät. Esimerkiksi yhden pysäkin matka Charing Crossilta Waterloolle maksaa £2,4. Alennuksen saadakseen sinulla täytyy siis olla meno-paluu liput mistä tahansa juna-asemalta nähtävyyttä lähimmälle asemalle. Tämä pätee molempiin matkustajiin, elikkä siis tässä tapauksessa hintaa tulee yhteensä 4x2,4 = £9,6. Vielä selvennykseksi, 2 for 1 lipun kanssa toinen matkustaja maksaa täysihintaisen sisäänpääsymaksun (London Dungeon, £24), ja toinen pääsee sisään edellämainitun junamatkojen hinnalla (£9,6). Vaatii hieman kikkailua, mutta jos haluaa säästää, on se sen arvoista. Lisää infoa saa Days Out Guiden sivulta.

Kyseiset tarjoukset tai vastaavat ovat välillä tarjolla myös Oysterin haltijoille, valitettavasti meidän matkamme aikana kyseisiä tarjouksia ei ole voimassa. Niitä kannattaa vilkuilla täältä.

Me emme kuitenkaan kyseistä tarjousta aio käyttää hyväksemme, sillä usein suoraan nähtävyyksien sivulta ostettavat ennakkoliput tulevat kaikista halvimmaksi (online discount).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti