lauantai 18. elokuuta 2012

Ostoksia Manhattanilla

Macy's on yksi New Yorkin suurimmista tavarataloista, ellei kymmenellä kerroksellaan jopa suurin. Hinnat ovat monia yläluokan tavarataloja edullisemmat, sekä Macy'silla on hyvät alennusmyynnit. Saman katon alla myydään mm. keittiö- ja taloustavaroita, vaatteita naisille, miehille ja lapsille, sekä asusteita. Ulkomaiset asiakkaat ovat oikeutettuja 10% alennukseen suurimmasta osasta tuotteita näyttämällä seuraavalta sivulta tulostettua lappua: http://www.visitmacysusa.com/visitors/pdfs/Macys_Savings_Pass_Int.pdf . Joidenkin lähteiden mukaan alennuslapun saa myös paikanpäältä asiakaspalvelupisteessä passia näyttämällä. Macy's Herald Square, 151 West 34th Street.Barnes & Noble on suurin Yhdysvalloissa toimiva kirjakauppaketju, jolla on useampiakin liikkeitä Manhattanilla. Liikkeen sisällä on myös kahvila ja oleskelutilaa.
Barnes & Noble, 33 East 17th Street (Union Square)
Century 21 on turisteille ehkä se kuuluisin kohde New Yorkissa, sillä se tarjoaa huikeat alennukset merkkituotteista. Tämä ei vielä tarkoita, että kassi tai vaate irtoaisi halvalla, mutta brändiaddiktille varmasti edullisempi vaihtoehto kuin merkkien omat myymälät.
Century 21, 22 Cortlandt Street.

Bed, bath and beyond on suuri taloustavaraliike, joka myy kaikkea tarpeellista ja tarpeetonta talouttasi varten. Kodin hengettären lempikauppa. Liikkeitä on useampia Manhattanilla.
Bed, bath and beyond, 1932 Broadway at 65th Street.
 
FAO Schwartz on Amerikan vanhin edelleen toiminnassa oleva lelukauppa. Liike on tunnettu korkealaatuisista sekä jättikokoisista leluistaan. Itse kauppakin on turistille jo nähtävyys. Liike nähdään myös Tom Hanksin tähdittämässä elokuvassa Big - Isoksi yhdessä yössä  (1988).
FAO Scwartz, 767 Fifth Av.
Conway's on laaja-alainen halpatavaraliike, joka myy kaikkea vaatteista kodin tarvikkeisiin. Liikeitä on Manhattanilla enää yksi, mutta lähialueilta löytyy useampiakin liikkeitä.
Manhattan: 101-116 West 116th Street.
Brooklyn: 1633 East 16th St.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti