maanantai 9. huhtikuuta 2012

Food & Shopping (part2)

Nyt kun ajatukset ja suunnitelmat on jo hieman paremmassa järjestyksessä, voisin listata tähän lisää must see- ravintoloita ja kauppoja.

Times squaren lähistöllä majapaikkaa pitää ainakin M&M'sin ja Hershey'sin suklaapuodit.  R.A.G ja Grand Slam myy NY-aiheista sälää ja muun muassa niitä NY-paitoja, mistä aiemmin jo mainittiinkin. Midtown comics on yksi Manhattanin suurimpia sarjakuvakauppoja. Times squaren lähistöllä ravintoloita riittää joka lähtöön, Olive Garden, Ruby Tuesday ja Hard Rock Cafe muutaman mainitakseni.Empire state buildingin seudulta löytyy runsaasti vaateliikkeitä, kuten Macy's, Conway, Old Navy, Forever 21, sekä hieman kalliimpaa makua edustavia putiikkeja. Ben&Jerry's scoop shop sijaitsee myöskin Macy'sin 4.kerroksessa, jossa varmasti käymme maistelemassa makuja joita ei Suomesta vielä löydy. Lähistöllä on ainakin TGI Fridays, ja TickTock-diner, joka osoittautui jo edellisellä reissulla todella hyväksi diner-kuppilaksi. Muutaman korttelin päässä Empire state buildingista sijaitsee Umi sushi, joka valittiin nettiarvostelujen perusteella hyväksi paikaksi kokeilla sushia. Emme halunneet jättää ruoan laatua sattuman varaan, Risto kun on ensikertalainen.
Muita satunnaisia ruokapaikkoja joita olemme alustavasti katselleet ovat meksikolainen ravintola Maz Mezcal, kuuluisa Lombardi´s pizza, Big Daddy´s, Shake Shack, kiinalainen take away Wo Hop (me halutaan syödä kiinalaista sellaisista pahvitötteröistä mitä näkee aina elokuvissa :D ) sekä aiemmassa postauksessa mainitut ruokapaikat.Emme aio suunnitella matkaamme näiden ravintoloiden ympärille, mutta on hyvä olla tietoinen mitä löytyy miltäkin alueelta, jos nälkä yllättää. Aiomme toki pitää silmämme auki ja etsiä hyviä ruokapaikkoja myös paikan päältä! Reissumme on kuitenkin niin lyhytkestoinen, ettemme halua "tuhlata aikaamme" syömällä surkeissa ruokapaikoissa.


Arvoisat New Yorkin matkailijat, jos teillä on kokemusta joistain hyvistä ruokapaikoista Manhattanilla/Brooklynissa, niin ehdotuksia otetaan avosylin vastaan :)2 kommenttia:

 1. Mainitsemasi Shake Shack on ehdottomasti käymisen arvoinen (alkuperäinen sijaitsee Madison Square Parkissa). Tunnelma ja ruoka on loistava, mutta varautukaa jonottamaan :)

  Oletteko käyneet Times Squarella Virgil's BBQ:ssa? Sekin on hyvä :)

  Itse aiomme käydä seuraavalla reissulla Brooklynissa Grimaldi's pizzeriassa. Se jäi viimeksi väliin, vaikka kävelimme kyseisen ravintolan ohi (sielläkin oli jono!). Yksi mun kaveri oli jaksanut jonottaa ja kehui pizzoja kovasti ja taitaahan se paikka olla mainittu aika monesti matkailulehdissä :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa ja kiitos Heidi vinkeistä! Grimaldi's oli mulle nimenä tuttu, ja ajateltiinkin että mikäli päädytään ottamaan majoitus Brooklynin puolelta, niin silloin varmasti tulee siellä käytyä. Onhan se kätevän matkan päästä myös Brooklynin promenadilta.

  Virgil's BBQ oli uusi tuttavuus, mutta näyttää olevan kovasti Riston makuun, suuntaamme siis mahdollisesti sinnekin.

  Minkähänlaisia palloja sieltä oikein kotiutuukaan? Mahtaakohan Finnair verottaa meiltä painolisää :D

  VastaaPoista