maanantai 12. maaliskuuta 2012

Kulinaarinen Orgasmi pt.1

Olemme tässä lähiaikoina etsiskellyt kuuluisia ja erikoisia ravintoloita New Yorkissa, listaanpa siis tähän muutaman eniten mieleen jääneen.

Katz's Delicatessen

http://katzsdelicatessen.com/

Eli Katz's lyhyesti on 205 E. Houston Street:llä sijaitseva deli joka on jo vuodesta 1888 ollut paikallisten ja turistien suosiossa. Suosituimmat ateriat lienee legendaariset pastrami leivät ja hot dogit. Katz's on ollut esillä myös populaarikulttuurissa esim. elokuvissa kuten When Harry Met Sally... ja Donnie Brasco. Itse kiinnitimme huomion tähän kyseiseen kuppilaan kun se esiteltiin Man vs Food (Kuuluisat Kuppilat)-sarjassa.

 
Man vs Food Katz's Delicatessen

 

Sylvia's Soul Food

http://www.sylviassoulfood.com/ 

Sylvia's Soul Food on Harlemissa sijaitseva soul food ravintola jonka perusti nimikko rouva Sylvia Woods vuonna 1962. Kuuluisan tästä paikasta tekee erinomainen uppopaistettu kana, ravintola on ansainnut valtavan paljon positiivista huomiota myös julkisuuden henkilöiden piireissä, asiakkaisiin kuuluu mm. Bill Clinton, Nelson Mandela, Jesse Jackson, Al Sharpton ja Magic Johnson. Tämän lisäksi Sylvia on saanut oman elintarvike merkkinsä sekä kirjoittanut monta keittokirjaa.

 

 Kuten myös edellinen, myös tämä ravintola esiintyi Man vs food-sarjassa

 

  

Foods of New York Tour 

http://www.foodsofny.com/index.php 

Viimeinen maininta ei ole ravintola vaan kierros jonka hintaan kuuluu pienet maistiaiset monessa eri ravintolassa. Vuodesta 1999 lähtien kierros on vienyt turisteja nauttimaan kaupungin vähemmän tunnettujen ravintoloiden antimista.

 4.8 Stars New York's best! But don't take our word for it...

Rated 4.8 out of 5 stars at Zerve by over 16,000 past guests!

                            Lainaus kierroksen nettisivulta

1 kommentti: