perjantai 9. maaliskuuta 2012

Kuinka kaikki sai alkunsa

Lievällä itseironialla esittäytyen,

Sofia on suurella sydämellä ja nopeasti kiehahtavalla temperamentilla varustettu perfektionisti. Jumalattomana ihmisenä matkailu lienee lähimpänä Sofian uskonnollista kokemusta.

Risto on "pahasti 90-luvulle jämähtänyt, huonohko taiteilija sekoitettuna keski-ikäisen baarikärpäsen maksaan ja verenpaineeseen." Harrastuksiin kuuluu pääasiassa laiskottelu ja retropelit.

Sofialla on paljon aikaisempaa matkakokemusta, mutta pääasiassa matkakohteet ovat sijainneet Euroopassa. Haaveissa siintävät ainakin Meksikosta hankittava turistiripuli sekä Yhdysvaltojen laajat roskaruokapellot.
Riston aikaisemmat matkat koostuvat pääosin viinanhakureissuista Tallinnaan. Tällä hetkellä Riston märät unet sijoittuvat Karibian kirkkaisiin vesiin ja paikalliseen tummaan rommiin.

Seikkailuissa -ainakin hengessä- mukana myös jääräpäinen Corgi nimeltä Nessi.

Edessä häämöttää eräänlainen "milestone", ja aloimme miettiä mitä haluamme elämältämme opintojen valmistumisen myötä. Työtä, kyllä. Rahaa, kyllä. Mutta entäs ne unelmat?
Ajatuksesta syntyi tuotos, jota parhaillaan silmäilet. Kertomus suunnitelmistamme ja kokemuksistamme, jotka ehkä muistuttavat meitä menneestä dementian sattuessa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti